Igényfelmérő

légcsatornázható klímaberendezés fűtésre, hűtésre

Fűtés és Hűtés légtechnikával

 • Télen fűt, nyáron hűt
 • Hangtalan légbefúvás helyiségenként
 • Minden elrejtve álmennyezetben, vagy padlástérben
 • Nincs a szobákban klima beltéri egység, sem radiátor
 • Nincs huzat, nem fújja ránk a hideget
 • Allergiások menedékhelye, por és pollenszűrés
 • Nincs pára, nincs penész a lakásban
 • Kicsi éves költséggel, energiatakarékosan, éjszakai árammal
 • Teljesen kiváltja egyéb fűtési rendszerét
 • A kiépítés hasonló költséggel, mint más fűtésrendszer,
  de fogyasztása lényegesen kedvezőbb

Tisztelt Érdeklődő!
Kérjük, az űrlap kitöltésével, adja meg házának-lakásának átfogó adatait, Hamarosan vissza fogjuk hívni!
A rendszer kiépítéséhez tudnunk kell lakásának alap paramétereit a kiépítés lehetőségét, továbbá a teljesítmény meghatározását és a telephelyünktől lévő kilóméter távolságot.
Visszahíváskor mindent meg fogunk beszélni, pontosítjuk a ház/lakás adatait és fel fogjuk Önt keresni, hogy "terepszemlét" tartsunk, mielőtt elkezdenénk az árajánlat készítését.
Átfogó és átlag árakat publikálunk az áraink oldalunkon is, amihez plussz-minusz költségek felmerűlhetnek, de alapvetően ehhez tartjuk magunkat.
Sajnos az üzemanyag költségek is számottevőek, ha országosan vállaljuk a kivitelezéseket, ezért Budapest és 30km-es körzetében ingyenesen tudunk helyszínre utazni, de ezen felűl Km díjat vagyunk kénytelenek felszámolni az árajánlattal kapcsolatos felmérés során is és kivitelezéskor is.
Cégünk törekszik arra, hogy általunk kivitelezésre kerülő fűtés-hűtés rendszer ne kerüljön Önnek több költségébe, mint egy kazános, vagy cirkós fűtésrendszer kiépítése, így kizárólag csak nyerhet, ha mellettünk dönt, mert ezzel a hővisszanyerő fűtéssel egyben hűtheti is lakását, tehát a légkondicionálást már megspórolta, továbbá az üzemeltetés költsége is alacsonyabb, főként, ha éjszakai áramszolgáltatást vesz igénybe, vagy napelemekkel hozza öszhangba az áramfelhasználást.
A kényelmi szempontokról még nem is beszélve, főként egy vegyestüzelésű kazán esetében, ahol folyamatosan tüzelni kell és még így is fagyosak a kora reggeli órák.
Sokan pedig a levegő szűrése miatt döntenek mellettünk, így nincs por és nincs pollen a lakásban, ami a háziasszonyok és az allergiások álma...

 

Igényfelmérő űrlap


Kérjük, gépelje be, mennyi kétszer tizenőt eredményét számmal.

Cimkék

Légtechnika, hőcserélő, hővisszanyerő, hőszivattyú, fűtés klimával, fűtés légtechnikával, fűtésszerelés, fűtés hűtés, fűtés levegőkerinketéssel, légszűrés, por és pollenszűrés, légtechnikai csövek, olcsó fűtés, praktikus
juipiu
- All: 1043577  Napi: 5  Egyéni: 3